Alnatura Био брашно от нахут, 400 g

Високо протеиново брашно за готвене

6.60 лв.

(16.50 лв. / kg, вкл. 20% ДДС. - плюс доставка)

Съдържание: 400 g

На склад

Доставка до четвъртък, 12. декември, ако поръчате до сряда до 00:00 часа.

Навременна доставка преди Коледа: Поръчайте най-късно до пн, 16. дек до 00:00 часа. Научете повече

България: Безплатна стандартна доставка от 169.00 лв.
Повече информация за изпращането и доставката

Характеристики:

  • Лешникови аромати
  • За палачинки, квасни продукти и много други рецепти
  • Естествено веган и без глутен
  • Био сертифициран Био сертифициран
  • Веган Веган
  • Вегетариански Вегетариански

Арт.-№: XPI-MM-205519, Съдържание: 400 g, EAN: 4104420181458

Описание

Брашно от непечен био нахут, естествено без глутен и богато на протеини и фибри: ядково-сладкият вкус на нахута се запазва в брашното. Идеално за придаване на плътен вкус на палачинки, фалафел или сладко ладу. Продуктът е идеален и като свързващо вещество за сос или за сгъстяване на супи!

Рецепта за ладду (индийски шоколад)

Състав: 50 г фино смляна захар (напр. захар от кокосов цвят, тръстикова захар), 75 г мазнина (напр. кокосово масло или мас или гхи), 100 г брашно от нахут, 1 щипка морска сол

1. Загрейте избраната мазнина/олио в тиган и леко разтопете избраната от вас захар, като разбърквате често. Смесете брашното от нахут и солта, продължете да печете сместа за около 3 минути, като разбърквате непрекъснато, докато се появи обилен, орехов аромат. Сместа не трябва да става твърде тъмна!

2. Във втората стъпка изпечената смес се разстила в плоска форма, например силиконова, и се оставя да изстине. След това обърнете и нарежете на хапки. Съвет: Ако сместа все още е доста ронлива, когато е топла - омесете я с ръце. Перфектната смес за ладду донякъде напомня на текстурата на марципан, но може да бъде по-пясъчна и по-малко лепкава!

3. Съхранявайте в херметически затворен контейнер в хладилника, там ще се запази за няколко седмици!

4. Тези, които обичат да експериментират, могат да усъвършенстват сместа със сладки подправки като кардамон, карамфил на прах, канела и др. Често се използват и малко розова вода или препечени сусамови семена!

Забележка от производителя: Брашното от нахут не е подходящо за сурова консумация.

Марки: Alnatura
Мета информация: Брашно
Характеристики на продукта: Био сертифициран, Веган, Вегетариански, Намалено съдържание на пластмаса
Съдържание
  • 100 % Брашно от леблебия [1]
  1. контролирано биологично земеделие

може да съдържа следи от фъстъци, соя, бадеми, ядки, сусам и лупина.

Хранителна стойност
Хранителна стойност на 100 г
Енергийно съдържание / калоричност1411 / 337 kJ / ккал
Мазнини5,9 г
  от които Наситени мазнини1,1 г
Въглехидрати44 г
  от които Захар2,4 г
Фибри16 г
Протеини19 г
Сол0,06 г

Продуктови ревюта

рецензии на български за Alnatura Био брашно от нахут

1 клиентска рецензия на друг езики

5,0 от 5 звезди
5 звезди
1 (100%)
4 звезди
0 (0%)
3 звезди
0 (0%)
2 звезди
0 (0%)
1 звезда
0 (0%)

1 оценка

Все още няма рецензии на български, но 1 рецензии на друг език.


Сходни продукти:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Клиентите, които си купиха "Био брашно от нахут" , също така купуват:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder