Гхи - избистрена маслена мазнина
„Какво е гхи?“ Това е един от най-често задаваните въпроси за аюрведичното готвене! Гхи е вид избистрено масло. Не съдържа никакъв млечен протеин и има много ниско водно съдържание. Гхи може да се комбинира и с билки, като амалаки, трифала или шатавари. Не е необходимо то да се съхранява в хладилник и има относително дълъг срок на годност.
Гхи: 6 продукта
-
Ayurveda Lakshmi Оригинално био аюрведично гхи, 350 g
- Орехов вкус
- Направено с мляко от сено
- С витамини А, D, Е и К.
-
Alnatura Био гхи, 180 g
- Избистрено масло
- За печене и готвене
- Без лактоза
-
Classic Ayurveda Био гхи, 320 g
- Лесно смилаем
- Алтернатива на маслото, олиото и мазнините
- За фин, орехов нюанс
Всички цени са с ДДС.
От нашия блог:
Открийте Ayurveda101:
-
България: Безплатна стандартна доставка от 169.00 лв.
-
Безплатно
връщане Повече от 6.050 продукта
Сигурно плащане
със SSL-криптиране