Куркума - интензивно жълто коренище
С етерични масла и куркумин
Тревистото, многогодишно растение куркума е член на семейството на джинджифила, произхождащо от Южна Азия и култивирано в тропиците. Растението може да нарасне до 1 метър височина. Периодът на цъфтеж е около август. Когато растението приключи цъфтежа, чудесното коренище може да бъде прибрано. То има парещ, пикантен вкус. Куркумата се смята за свещена в Индия. Това е било така преди 4000 години и е така и днес. Ценното коренище се използва почти всеки ден в аюрведичната кухня. Разгледайте нашата страхотна категория и открийте любимия си продукт с куркума.
Куркума : 5 продукта
-
Terra Elements Био куркума на прах, 200 g
- Пикантен, мек вкус
- Подходящ като чай
- Член на семейството на джинджифила
-
Classic Ayurveda Смляна био куркурма, 50 g
- Придава на кърито красив жълт цвят
- Пиперлив и свеж аромат
-
BIO PRIMO Био куркума на прах, 100 g
- Деликатно суха и леко пикантна
- Микс от куркума и пипер
- Идеална за яхнии, сосове и др.
-
Govinda Био смляна куркума, 60 g
- Фина, оранжево-жълта подправка
- Основна съставка на къри
- Страхотен вкус във всички видове ястия
Всички цени са с ДДС.
От нашия блог:
Открийте Ayurveda101:
-
България: Безплатна стандартна доставка от 169.00 лв.
-
Безплатно
връщане Повече от 6.050 продукта
Сигурно плащане
със SSL-криптиране