Ölmühle Solling Био Лешниково брашно, частично обезмаслено
Идеално за всички рецепти за печене, в които се използват лешници
РазпродаденПродуктът вече не се предлага в нашия магазин.
Описание
Лешниковото брашно се произвежда от пресни, непечени лешници. Лешниците са внимателно обезмаслени и фино смлени. Брашното съдържа приблизително 17% лешниково масло, както и растителен протеин и 23% фибри. Ядките за този продукт са извлечено от органично плантации по Черноморието (Турция). Перфектно за всички печени изделия с лешници! Използвайте приблизително 10% брашно от ядки вместо брашно за печене.
Важно!
- Брашната от ядки трябва винаги да са плътно затворени и да се съхраняват на хладно място. При наличие на влага брашното се слепва и може да плесеняся. След съхранение при температура над 20 ° C могат да се развият афлатоксини. Предназначено за незабавна консумация.
Марки: | Ölmühle Solling |
---|---|
Мета информация: | Брашно |
Алергени - Без : | Без глутен |
Форма на дозиране: | Прах |
Характеристики на продукта: | Био сертифициран, Веган |
рецензии на български за Ölmühle Solling Био Лешниково брашно, частично обезмаслено
Сходни продукти:
Клиентите, които си купиха "Био Лешниково брашно, частично обезмаслено" , също така купуват:
От нашия блог:
Открийте Ayurveda101:
-
България: Безплатна стандартна доставка от 169.00 лв.
-
Безплатно
връщане Повече от 5.850 продукта
Сигурно плащане
със SSL-криптиране